top of page

Christensen no viatja amb Dinamarca

El central danès es quedarà a Barcelona per recuperar-se de la seva lesió que el va deixar fora devant l'Atlètic de Madrid i no viatjarà amb la seva selecció.


Christensen no viatjarà finalment amb Dinamarca. El defensa es va lesionar durant l'escalfament al Metropolitano i el seleccionador danès ha citat Jacob Rasmussen per suplir el blaugrana a la convocatòria. Per tant, el jugador del Barcelona es quedarà a la Ciutat Comtal recuperant-se de les molèsties.

El futbolista era a l'onze inicial que va publicar el club una hora abans del partit contra , però l'Atlètic durant els exercicis d'escalfament va notar una molèstia a la zona de l'Aquil·les i es va perdre el xoc. Xavi va apostar per Fermín per suplir el danès.Christensen està sent un jugador molt important en aquest tram de temporada a la posició de pivot. El preparador el va reubicar, per necessitat, aquesta demarcació i està complint amb escreix. Ara el blaugrana tindrà dues setmanes per recuperar-se. De fet, la selecció de Dinamarca parla de lleu molèstia. Encara que suficient per perdre's la cita.


El la selecció danesa s'enfronta en aquesta aturada dissabte a Suïssa i dimarts de la setmana que ve a Illes Fèroe.


تعليقات


CONTENIDO PROMOCIONADO

ENTRADAS RELACIONADAS