top of page

De jong, renovar o sortir

El jugador neerlandès s’està veient obligat a prendre una decisió tard o d’hora, entre renovar o deixar el Barça.
De Jong ja té assumit que no triomfarà amb el Barça. S'arrisca a dedicar la seva curta carrera com a futbolista a un club "en construcció", com defineix habitualment l'actual amo temporal de la banqueta blaugrana, Xavi Hernández, la vinculació del qual amb el club ja té data de caducitat. El tècnic de Terrassa podria veure's abocat a una sortida imminent, en funció del que passi contra el Nàpols a la Champions League.


El Barça necessita il·lusió. L’afició està decebuda, la junta directiva, molt preocupada, l’staff, mancat d’idees, els jugadors, entre perduts i desmotivats. El retrat de la situació del club, si sumem els greus problemes econòmics que encara arrossega l’entitat, convida al desastre. EIs jugadors com Frenkie, quart capità de l'equip i molt a prop de fer 27 anys, ha de prendre una decisió clau que marcarà l'esdevenir de la seva carrera esportiva.Davant d'això, no seria estrany que el Barça, un escaire que travessa problemes econòmics i s'ha arribat a especular que necessitaria la venda d'un nom top, consideri la idea de posar l'ex de l'Ajax al mercat si no renova (té contracte fins al 2026) i es deixi temptar per una oferta prou atractiva. Convé recordar que el centrecampista ha despertat interès en altres clubs a causa del cartell de jugador estel·lar.


Des del club, però, encara no tenen notícies ni de Frenkie ni del seu entorn per començar a negociar el seu nou contracte, per la qual cosa des del club també es plantegen altres escenaris en cas que finalment no s'arribi a un acord amb el '21'. El traspàs és una opció que no es descarta per un bon preu ja que permetria al club desfer-se del seu salari més elevat i sortir al mercat amb millors condicions al fair play financer, encara que no és el desig de la direcció esportiva.


Comments


CONTENIDO PROMOCIONADO

ENTRADAS RELACIONADAS

bottom of page