top of page

El Barça avança en la venta de Barça Studios

El Barça té molt a prop un principi d'acord per la venta parcial de 'Barça Studios', una venta amb la que es preveu que es pugui fitxar pel mercat d'hivern.El proper ingrés financer a 'Can Barça' està a punt de rebre llum verda. El conjunt blaugrana ja tindria redactat i aparaulat el contracte de la venta parcial del 49% de 'Barça Studios' a falta de firmar-se, aquest contracte ronda els 200 milions d'euros i aquests servirien principalment per cobrir el 'fair-play' i també per acudir al mercat de fitxatges d'hivern i fitxar un migcampista.Tal i com informa SPORT, el Barça ja té la documentació necessària redactada per executar aquesta nova palanca per exercir la venda del 49% del 'Barça Studios', és a dir, l'eix que centralitza la creació, la producció i la comercialització de tota l'oferta audiovisual del FC Barcelona. Aquest ingrés de 200 milions d'euros permetria al club fitxar en aquest mercat de fitxatges hivernal. L'entitat blaugrana també està en contacte amb LaLiga perquè el seu fair-play financer no sigui un enrenou com habitualment ho està sent.


L'entitat presidida per Joan Laporta té dos grups inversors que estarien interessats a adquirir una part considerable de 'Barça Studios' i el club haurà de decidir per quin dels dos es decanti. Una desició del tot difícil després de que els diners de Orpheus i Socios.com no arribés a l'entitat blaugrana.
Un dels motius pels quals el Barça podria fitxar és que al contracte especifica que s'hauria de fer un pagament inicial de 50 milions d'euros. Així doncs, el barça podria acudir al mercat hivernal en busca de fitxatges.

Un cop els diner entrin als comptes del FC Barcelona, ​​tocarà decidir en què s'inverteix. Des de la direcció esportiva consideren que la màxima urgència de l'equip és per incorporar un reforç per al centre del camp. Ara bé, hi ha diferentes intencions entre el perfil que hauria de fitxar a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc.

L'entrenador nascut a Terrassa valora que la millor incorporació seria un jugador que pugués cobrir la baixa de Gavi, que es passarà tota la temporada lesionat. En canvi, Deco busca l'arribada d'un pivot defensiu, amb la intenció de recuperar la posició perduda de Sergio Busquets, que s'ha intentat cobrir amb Oriol Romeu però, com diu SPORT, Xavi no compta amb el d'Ulldecona.

Se valora que aquesta incorporació sigui en qualitat de cedit fins a final de temporada amb opció d'una més, però també es podria donar el cas d'un traspàs al 100%.

Comentários


CONTENIDO PROMOCIONADO

ENTRADAS RELACIONADAS