top of page
Traspaso
Mikel Merino
FC-Barcelona.png
>>
FC-Barcelona.png
70%
Live.gif

AHORA

Traspaso
Nico Williams
FC-Barcelona.png
>>
FC-Barcelona.png
82%
Live.gif

AHORA

Libre
Sergi Roberto
FC-Barcelona.png
>>
FC-Barcelona.png
90%
Live.gif

AHORA

El que ha de pagar el Barça a De Jong

El jugador neerlandès està sent un dels noms propis a "Can Barça" en els últims dies i el Barça ha proposat fer-li una oferta de renovació.


De Jong
De Jong en un partit del FC Barcelona la temporada passada. Font: EFE

Un dels objectius que es va marcar el Barcelona per a aquesta temporada va ser la renovació de la seva columna vertebral per assegurar-se-la de cara al futur. Quatre jugadors claus que acaben contracte el 2026: Araujo, Gavi, Pedri i De Jong. La continuïtat d'aquest últim, però, no és gens clara. En els darrers dies s'ha dit de tot sobre el seu futur. Que s'hi vol anar, que s'hi vol quedar, que té una oferta a la baixa... La realitat és que en aquest moment tot està en l'aire.


Segons informa RAC1, De Jong costaria al Barça gairebé 39 milions d'euros per temporada a partir d'aquest estiu, un total de 77 milions d'euros pel que li resta de contracte. Aquest cost és a causa dels diners que es van diferir quan Bartomeu els va renovar fins al 2026. Així, la directiva blaugrana es planteja dues diferents vies per solucionar aquest problema: vendre el jugador o que renovi.El FC Barcelona ja hauria traslladat una oferta formal de renovació als agent de De Jong abans de les vacances de Nadal, aquesta oferta es tractaria d'una rebaixa del sou, actualment xifrat als 25 milions bruts. Té vincle en vigor fins al juny del 2026. El migcampista neerlandès encara té pendents diferents sous d'anteriors cursos, quan l'entitat barcelonista va patir els malestars de la pandèmia. Tot i això, el centrecampista de 26 anys no vol modificar el seu contracte actual.


El futbolista no ha respost des de llavors a l'oferta blaugrana. El neerlandès està pensant què fa en el futur. Té aquesta oferta del Barcelona damunt la taula i tant ell com la seva família es troben molt a gust a la ciutat catalana. A més, acaben de tenir un fill. No obstant, a nivell esportiu sí que poden existir dubtes.Comments