top of page

Els titulars de Xavi a la Roda de Premsa

Xavi Hernández ha comparegut avui a Roda de Premsa per atendre als mitjans de premsa a la prèvia del partit davant l'Alabès.
El tècnic de Terrassa ha comparegut avui a Roda de Premsa pels mitjans de comunicació a la prèvia del Alabès-Barça que es juga demà (18:30h). Aquests han estat els principals temes dels quals ha parlat Xavi Hernández i els noms propis de la tarda.


Partit Alabès-Barça:

"És un rival molt intens i agressiu, venen amb una bona dinàmica i estan fent molt bé la feina, els agafem en el pitjor moment"


"Hem de calmar i minimitzar les situacions de contraatac, però ells surten com bales" "Hem d'atacar bé però a la pèrdua hem d'estar molt atents"


Opcions de guanyar la Lliga:

"Serà difícil, primer hem de fer els deures demà contra l'Alabès en un partit molt complicat, a partir d'allí haurem d'esperar als altres resultats"

"Fins ara no hem estat a l'altura de la competició, cosa que si han fet Madrid i Girona, però encara queden 16 jornades"


Lesions i Calendari:

"Se'ns han acumulat els viatges i hem jugat molts partits fora de casa amb poc temps per descansar. Gairebé tots els entrenaments han estat de recuperació"

"El calendari ha estat el pitjor, esperem que no ens afecti més a l'esgotament. Intentem treballar per evitar lesions, a part, és difícil compaginar els calendaris nostres amb els de la federació"


Sobre Lewandowski:

"El Robert és exemplar. Sempre busca la millora i ajudar l'equip. Això són sensacions del seu cos. Si té aquesta sensació i ho ha dit cal ajudar-lo. Nutrir-lo de pilotes i que estigui en la seva posició. Amb una edat la 'chispa' és menys, però has de jugar de manera més intel·ligent. Ho estem ajudant i està obert a això. Sempre vol millorar"


Sobre Vitor Roque:

"Ha millorat moltíssim en condició física perquè venia d'una lesió llarga. Penso que serà important. El gol li va anar bé per agafar confiança i alliberar-se. Cal anar amb cautela perquè en el tema físic necessita temps"Polèmiques arbitrals:

"Jo no sóc el president de la Federació i la Lliga. A mi em sorprèn que permetem això. Altera la competició per complet, setmana rere setmana. Ho condicionen al màxim. Ho veu fins a un cec. El Cholo Simeone ho va dir. No som 'tontos', ho veu tothom"


Conversació amb Laporta i la seva marxa:

"Jo sempre he dit que les notes a final de temporada, però aquí les donem cada setmana. Vaig dir al president que el club necessita un canvi de rumb i anunciant la decisió públicament crec que anirem millor"

"No és cansament, no és salut mental... jo estic molt bé. No és per la crítica. Jo només sento que m'he d'anar el 30 de juny. És el millor per al club. Seguiré anant a Montjuïc i al Camp Nou"

Kommentare


CONTENIDO PROMOCIONADO

ENTRADAS RELACIONADAS