top of page
Traspaso
Mikel Merino
FC-Barcelona.png
>>
FC-Barcelona.png
70%
Live.gif

AHORA

Traspaso
Nico Williams
FC-Barcelona.png
>>
FC-Barcelona.png
82%
Live.gif

AHORA

Libre
Sergi Roberto
FC-Barcelona.png
>>
FC-Barcelona.png
90%
Live.gif

AHORA

La roda de premsa de Xavi prèvia al Nàpols-Barça

L'entrenador egarenc ha comparegut aquest vespre a la roda de premsa prèvia al Nàpols-Barça d'anada dels vuitens de final de la Champions League. Ho ha fet acompanyat de Frenkie de Jong.Xavi Hernández i el jugador neerlandès del Barça Frenkie de Jong han comparegut aquest vespre a la roda de premsa prèvia al Nàpols-Barça. Ambdós s'han sotmés a preguntes entre d'altres temes sobre el seu futur, sobretot per De Jong.


El jugador del primer equip ha manifestat la seva opinió sobre la premsa i el seu futur "La veritat és que estic una mica emprenyat amb el que escriviu vosaltres la gent en general. Surten moltes coses que no són veritat, m'està irritant".

S'ha mostrat molt enfadat amb els mitjans de premsa i ha afirmat que "És molt fum, molta mentida, que estic cobrant 40 milions i tal... la veritat és que és lluny del que cobro. No diré xifres, però s'han inventat una història que no és veritat".

També ha expressat que està molt content amb el club i la ciutat: "Estic molt feliç al Barça, és el club dels meus somnis. Espero poder seguir molts anys jugant al Barça"


Ja en referència al partit de demà, ha parlat del Nàpols i les seves expectatives: "Són els campions de la Sèrie A, tenen molta qualitat amb jugadors de gran nivell. Tenen molt bon equip, aquest any els està costant una mica més a la lliga, però han aconseguit estar a vuitens. Ja són un parell d'anys que no estem en aquesta fase i estem amb molta il·lusió".Xavi Hernández ha parlat sobre les crítiques a Frenkie: "Entenc perfectament Frenkie, qualsevol futbolista pateix injustícies. Per mi és fonamental, crec que és futbolista per a molts anys. És un jugador capital"

Ja en temàtica del partit de demà, ha dit com intentaran jugar i sobre la forma de joc del Nàpols: "Demà veurem quina tàctica utilitza. Nosaltres estem veient com poden jugar, quina formació faran servir... Però el dibuix no és l'important, independentment de l'equip contrari el que importa és que nosaltres estiguem bé"

També ha parlat del que suposa tant per ell com pel club aquesta eliminatòria: "Per nosaltres suposa il·lusió, esperança, motivació per passar a vuitens. Crec que és la competició més gran a nivell de clubs. És l'escenari ideal i perfecte per demostrar el que sabem. El Nàpols ha canviat l'entrenador de manera sorprenent, però és un entrenador que coneix la casa. Per nosaltres no és fàcil perquè no sabrem com oferirà el partit amb el canvi de míster. Estem davant del campió de l'Scudetto. Destacar la seva davantera"

コメント