top of page
Traspaso
Mikel Merino
FC-Barcelona.png
>>
FC-Barcelona.png
70%
Live.gif

AHORA

Traspaso
Nico Williams
FC-Barcelona.png
>>
FC-Barcelona.png
82%
Live.gif

AHORA

Libre
Sergi Roberto
FC-Barcelona.png
>>
FC-Barcelona.png
90%
Live.gif

AHORA

Oriol Romeu a la rampa de sortida

El jugador d'Ulldecona no està als plans de Xavi Hernández i li queden els dies comptats per deixar de vestir la samarreta blaugrana.


Oriol Romeu va arribar al FC Barcelona com l'última opció de la direcció esportiva per substituir a Sergio Busquets al pivot. No entrava als plans, però Xavi Hernández va apostar per la seva incorporació perquè coneixia el model i venia d'una bona temporada al Girona. No ha complert les expectatives i ha anat de més a menys. Va començar sent un jugador indiscutible, però ara està darrere de jugadors com Sergi Roberto o Fermín López.


La possibilitat que abandoni Barcelona augmenta considerablement. Davant la falta d'oportunitats i regularitat, el futbolista format a La Masia es veuria en la posició de canviar d'aires un equip on pugui sumar minuts. És conscient que al Barça no el veuen com la primera opció per al pivot i que la història no canviarà de cara a la temporada que ve.


El migcampista d'Ulldecona començarà el procés per trobar un equip nou, que no és poca cosa. Ja al mercat de fitxatges hivernal va estar en rumors sobre una possible sortida i de fet, es va arribar a informar que ell havia demanat el seu traspàs al tram final del mercat. El Girona va arribar a estar-hi interessat, però des del Barça van tancar les portes perquè la plantilla era molt curta. No estaven en condicions de perdre més jugadors.És probable que Oriol Romeu deixi el club quan s'acabi aquesta temporada. És conscient que el van fitxar com una opció de 'recanvi', d'emergència, i que no tindrà lloc a l'equip. La direcció esportiva ja està a la busca d'un centrecampista defensiu que pugui fer de 'Busquets'. Hi ha diversos noms sobre la taula, com Onana (Everton) o Kimmich (Bayern). El problema és el factor econòmic.

Comments