top of page

Preocupació per Pau Cubarsí?

El central català esta fent una gran campanya amb els de Xavi Hernández i ja ha rebut ofertes tant del club com d'altres equips.El FC Barcelona ha entrat a la recta clau de la temporada. Després de perdre la Supercopa d'Espanya i eliminats de la Copa del Rei, l'equip es troba a molts punts a hores d'ara a LaLiga EA Sports contra el Reial Madrid, cosa que els complica la baralla. A més, es troben encara a la baralla per la Champions League. Això sí, el joc de l'equip està donant millors sensacions partit a partit, i una gran culpa la tenen els més joves de la plantilla. És el cas de Pau Cubarsí.

Cubarsí està creixent a passos de gegant per convertir-se en el nou cap de la defensa. Amb només 17 anys ha aconseguit fer-se un lloc a la titularitat.


Iñigo Martínez apunta que pot tornar a ser titular a la Lliga precisament en aquesta propera jornada 27 de Lliga. La ''llei de l'ex'', unit a tenir minuts abans del partit de Champions League contra el Nàpols, poden fer que Cubarsí descansi per a aquest matx a San Mamés. Tot i això, Iñigo està notant ja l'ombra de Cubarsí.


Tot i la importància de Cubarsí sobre l'equip, el central català ha rebut diverses ofertes d'altres clubs europeus i també espera una proposta del club blaugrana.

El problema és que l'interès pel jugador augmenta i la clàusula de rescissió continua sent de 10 milions d'euros. Pagar aquesta quantitat és força senzill per a moltíssims clubs, incloent per als que no tenen una economia tan bona. És per això que a 'Can Barça' han començat a témer la seva partida, però la nova informació assegura que el jugador es vol quedar.


La manera més senzilla de retenir Cubarsí és oferint-li un nou contracte. En aquest s'espera que la clàusula de rescissió augmenti, però mentrestant el club podria tenir una mica de tranquil·litat. La balança s'inclina a favor seu, pel fet que el jugador s'ha negat a escoltar qualsevol oferta que arribi per a ell, per més interessant que sembli.
Comments


CONTENIDO PROMOCIONADO

ENTRADAS RELACIONADAS