top of page

Xavi parla de la situació de l'equip en la prèvia del Barça-Almería

L'entrenador del Barça ha comparegut a les preguntes als mitjans de comunicació a la Roda de Premsa prèvia al Barcelona-Almeria.


Xavi Hernández ha comparegut aquest dimarts davant els mitjans de comunicació a la prèvia del Barcelona-Almeria. El tècnic blaugrana s'ha referit al mercat d'hivern i ha assegurat que la necessitat clau és "un perfil Gavi" però reafirma que la situació econòmica no és la millor "i més amb el famós Fair play". A més, diu que està "tranquil" sobre el seu futur al capdavant de la banqueta culer.


Més enllà de l'anàlisi del partit, el tècnic blaugrana ha tocat altres temes com el mercat d'hivern o els diferents jugadors qüestionats pel seu rendiment al terreny de joc.


Què necessiten fitxar? "El que busquem és reforçar sempre la plantilla. Amb la lesió de Gavi necessitem un perfil d'aquest tipus, però és difícil. Veurem el 'fair play'. Estem treballant amb Deco i el president", ha assegurat Xavi.


El de Terrassa també s'ha referit al ja fitxat Vítor Roque. Ha confirmat que el brasiler aterrarà després de les vacances de Nadal i s'incorporarà a la dinàmica de l'equip a partir del gener, tot i així, li ha volgut treure pressió del damunt: "Estic content amb l'incorporació de Vitor Roque, però no podem posar tota la pressió al noi. Vitor Roque és un futbolista jove i ha d'anar pas a pas. Volem que Vítor vingui, que s'adapti... és una esperança per a l'equip, un bon fitxatge que pot aportar moltíssim. Em venen moltes coses positives quan hi penso. Treball, gol, sacrifici, jugador que va a l'espai... esperem que s'adapti bé"Altres dels noms pròpis que han protagonitzat la Roda de Premsa han estat els d'Oriol Romeu i Raphinha, que ha estat més qüestionat.

Sobre el d'Ulldecona, el tècnic blaugrana ha assegurat que el que necessita és "Calma i tranquil·litat. Oriol és un noi molt fort i tornarà a tenir oportunitats. Ens ajudarà".

Per part del brasiler, Xavi assegura que "Destacaria el seu cor. Sempre ho dóna tot i se sacrifica per l'equip. És de les persones que més pateix quan no li surten les coses. Els jugadors són els primers que estan emprenyats. Al vestidor a València ho va passar molt malament, però això va d'insistir una vegada i una altra".


Finalment, Xavi Hernández ha respost a la gran pregunta: Tem pel seu lloc? "Si ho pregunteu vosaltres... Ho veig normal. Si em pregunteu si pateixo pel càrrec, jo he de contestar. Jo estic tranquil i tinc la confiança. No n'hi ha més", ha conclòs.


Comentarios


CONTENIDO PROMOCIONADO

ENTRADAS RELACIONADAS